Trabzonspor'dan Minik Taraftarına Unutulmaz Veda

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hüseyin Bayraktar’ın anısına şampiyonluk kupasını Akçaabat, Ambarcık Mahallesinde ki mezarına götürdü.

Trabzonspor'dan Minik Taraftarına Unutulmaz Veda

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, beyin tümörü nedeniyle 3 yıl önce hayatını kaybeden 13 yaşındaki minik taraftar Hüseyin Bayraktar’ın mezarına, Trabzonspor’un 2021-2022 sezonunda kazandığı şampiyonluk kupasını götürdü. Bayraktar ailesinin bu anlamlı isteğini yerine getiren Başkan Doğan, vefat eden Hüseyin’in en büyük hayalini gerçekleştirmiş oldu.

“Oğlumun En Büyük Hayali Gerçek Oldu”

Minik Hüseyin’in babası, başkanın bu özel ziyareti için duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Burası Akçaabat’ın Ambarcık Köyü. Oğlum 2021 yılında rahmetli olduktan sonra eşim, şampiyonluk kupasını Hüseyin’in mezarında görmeyi çok istiyordu. Başkanımız sağ olsun, sesimize kulak verdi ve söz verdiği gibi bugün buraya geldi. Oğlumun mezarına şampiyonluk kupasını götüreceğiz, bu bizim için çok özel bir an. Oğlum da mutlu olacak, biz de mutlu olacağız.”

“Evlat Acısı Zor, Allah Kimseye Yaşatmasın”

Başkan Ertuğrul Doğan ise yaptığı açıklamada, Hüseyin’in en büyük hayalinin Trabzonspor’un şampiyonluğunu görmek olduğunu belirterek, “Nasip olmadı ama biz bugün onun anısına bu kupayı buraya getirdik. Allah kimseye evlat acısı vermesin, tekrar başınız sağ olsun. Hüseyin’e Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Doğan ve yönetimi, Bayraktar ailesinin bu anlamlı talebini yerine getirerek hem duygusal bir anı yaşattı hem de Hüseyin’i anarak dualar okudu.

“Başkanımıza Minnettarız”

Son olarak Hüseyin’in babası, Başkan Ertuğrul Doğan ve Trabzonspor yönetimine teşekkür ederek şunları söyledi: “Başkanımız ve yönetimi 2021-2022 şampiyonluk kupasını oğlumun mezarına kendi elleriyle bıraktı. Dualar edildi. Oğlumun bunu gördüğüne inanıyoruz ve bu bizi çok mutlu etti. Başkanımıza ve Trabzonspor yönetimine çok teşekkür ediyoruz. İyi ki Trabzonspor’umuz var, hepsine minnettarız.”

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2024, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER