MHP Trabzon'da çarpıcı olay! Yumruklar havada uçuştu! AK Partili başkan da yumruklandı!

Düzköy’de yaşanan darp olayı Trabzon siyasetine damga vurdu.

MHP Trabzon'da çarpıcı olay! Yumruklar havada uçuştu! AK Partili başkan da yumruklandı!

Daha önce Trabzon siyasetinde eşi benzeri yaşanmayan olayda MHP’li yöneticiler, MHP’li Eski Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kent AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Nuhoğlu’na saldırdı. Taraflar arasında çıkan kavgada araya giren AK Partili Eski Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara yaralandı.

Olay iddialara dün MHP Düzköy İlçe Başkanı Cemal Aslan’ın oğlunun Düzköy ilçesindeki düğününde yaşandı. MHP’li Eski Çarşıbaşı Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Kent AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nuhoğlu ile MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı K., Ufuk K. ve MHP’li Çarşıbaşı Meclis Üyesi Hüseyin K. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Bu sırada araya giren AK Partili Eski Düzköy Belediye Başkanı ve TİSKİ yöneticisi Yılmaz Ankara’ya 2 yumruk atıldı. 

Yaralanan Eski Başkan Ankara, orada bulunanlar tarafından Düzköy Devlet Hastanesine kaldırılırken burada alınan raporla birlikte saldırganlar hakkında şikâyetçi olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma başlarken bu sırada Düzköy’deki bazı vatandaşların düğünde kavga çıktığı ve Düzköylü Ankara’nın yaralandığını öğrenmesi üzerine tarafların yolunu kesip darp etmeye çalıştığı da iddialar arasında yer aldı. 

Olay, MHP ve AK Parti yerel unsurlarında kısa sürede gündem olurken henüz resmî bir açıklama yapılmadı. Ancak olayın Trabzon’la sınırlı kalmayıp konunun her iki partinin genel merkezlerine de taşınması bekleniyor. 

Detaylar geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2024, 22:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan İncehasan
Hasan İncehasan - 1 ay Önce

Hiç yakışık almadı, bula bula Cemal başkan gibi bir değerin düğününü buldunuz, mevzu ne olursa olsun orası yerimi? Genel merkez gereğini yapacaktır diye düşünüyorum.. bizde o güzel dugundeydik orta merasimi sonrası ayrıldık demek ki bizden sonra oldu

hasan kemal
hasan kemal - 1 ay Önce

adamlar mhp yi trabzonda bitirmek için elinden geleni yapıyorlar bravo 2 kere bu yüzden iyi partiye vekil çıkarttılar bunlar

Bahadır Bilge
Bahadır Bilge - 1 ay Önce

Onu ziyaret ettik, bunu ziyaret ettik siyasetine devam. MHP, Trabzon'da var olan potansiyelini harekete geçiremiyor derdik eskiden. Artık, bitirirler mi her şeyi diyoruz.

SIRADAKİ HABER