MHP İl Başkanı Ayar görevden alındı

MHP Trabzon'da dün parti tabanı tarafından beklenen gelişme yaşandı.

MHP İl Başkanı Ayar görevden alındı

MHP tabanı tarafından sık sık eleştirilen MHP Trabzon İl başkanı Ömer Ayar görevden alındı. Genel Merkezin bu kararı MHP Trabzon'da Ülkücüler tarafında olumlu karşılandı. Ömer Ayar seçimlerde saha çalımalarına katılmadığı Cumhur ittifakına sahip çıkmadığı konularında eleştiriler alıyordu. Son olarak, Düzköy'de MHP İlçe başkanı Cemal Aslan'ın oğlunun düğününde, içerisinde Çarşıbaşı eski belediye başkanı Mümin Nuhoğlu'nun da olduğu ve darp edildiği  bir kavgaya karışmıştı. O günden sonra her ne kadar medyaya yansımasa da parti içerisinde iç huzur bir türlü sağlanamadı. Hal böyle olunca da Genel Merkez görev değişikliğine gitti. Ayar'ın görevden alınmasıyla şimdi yeni il başkanının kim olacağı merak ediliyor.

Ayar açıklamasında “Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın ve tüm Genel Başkan yardımcılarımıza şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Ayar açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin himayelerinde yürütmekte olduğum MHP Trabzon İl Başkanlığı görevim bugün itibariyle tamamlanmıştır. Bizleri bu kutlu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımıza ve Milliyetçi Hareket Partisine bağlılığımız ömrümüz boyunca sürecektir.

Görev sürem boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın ve tüm Genel Başkan yardımcılarımıza şükranlarımı sunarım. Beraber gece gündüz çalıştığım, teşkilatımızın tüm kademesinde ki dava arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2024, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER