Mecliste tuhaf bir yönetim!

Mecliste tuhaf bir yönetim!

Akçaabat Belediye Meclisinin ekim ayının son oturumunda ilginç anlar yaşandı. Oturuma bütçe oylamaları damga vururken süreç tartışmalı geçti. CHP grubu tepki gereği tüm bütçelere ret oyu verirken meclisin esas gündemini, oturuma başkanlık yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in ilginç yönetimi oluşturdu.

CHP'li üyelerin ret oyu vermesinin ardından Ak Parti Grup Başkan Vekili Davut Gerigelmez söz aldı. CHP'lilerin ret oyu vermesini eleştirerek "ortak akıl" diye söz etmelerine rağmen uygulamada bu yönüyle çeliştiklerini belirten bir konuşma yaptı ve doğrudan CHP Grup Sözcüsü Mustafa Çankaya'yı hedef aldı.

GERİGELMEZ'İ DİNLEMEDİ

İlk tuhaflık burada başladı. Gerigelmez konuşmasını sürdürürken oturumu yöneten Ekim, bir yandan telefonu ile meşgulken bir anda Gerigelmez'i dinlemeyi bırakarak telefonla konuşmaya başladı.  Daha sonra salonu terk eden Ekim, 2 dakika boyunca oturumu askıda bıraktı.

ÇANKAYA'YI 3. DAKİKADA UYARDI

Gerigelmez yaklaşık olarak 8 dakika konuşurken Başkan Ekim tarafından hiçbir müdahaleye uğramadı. Daha sonra Gerigelmez'e cevap vermek için söz alan CHP'li Çankaya, daha konuşmasının 3. dakikasında Ekim tarafından uyarıldı. Ekim, Çankaya'yı "Bu kadar uzun konuşmayalım lütfen" şeklinde uyardı. Çankaya ise Ekim'e sert çıkarak "Onu Gerigelmez'de de uyarmak lazımdı" dedi. Bundan sonra Çankaya konuşmasını sürdürürken Ekimi Çankaya'nın sözünü kesemedi.

AK PARTİLİ ÜYELER AYAKLANDI

Toplantının devamında Ak Partili bazı üyeler salonda ayağa kalkıp toplantı bitmiş gibi davrandı. Toplantının yönetim zafiyetine uğradığı anlarda Ekim güçlükle de olsa salonu yatıştırdı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2024, 19:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER