İYİ Parti bitti’ diyenlere iktidarımızı göstereceğiz!

İYİ Parti yeni Trabzon İl Başkanlığına görkemli açılış: "İYİ Parti bitti’ diyenlere iktidarımızı göstereceğiz!"

İYİ Parti bitti’ diyenlere iktidarımızı göstereceğiz!

Tanjant’ta bulunan binaya taşınan İYİ Parti İl Başkanlığı'nın açılışına, Genel Başkan Yardımcıları Ersin Beyaz, Hasan Toktaş, Hakan Şeref Olgun, Enver Yılmaz ile İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, İl Başkanı Muhammet Erkan, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Genel Başkan Yardımcıları, havalimanının ardından yeni il başkanlığının önüne geldiklerinde davul zurna eşliğinde oynanan horon ile karşılandı.

Whatsapp Image 2024 07 08 At 11.09.00

“İYİ Parti bitti” diyenlere iktidarımızı göstereceğiz

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreni, daha sonra konuşmalar ile devam etti. Açılış töreninde ilk olarak İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Erkan konuştu. Erkan, özetle şu ifadeleri kullandı:

“Yükseliş dönemi başlamıştır. Bundan sonra partimiz için hedef iktidardır. Yandaş televizyon ekranlarında, sosyal medya köşelerinde ‘İYİ Parti bitti’ diyenlere iktidarımızı göstereceğiz. Bu kutlu yolda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu yol iktidar, kalkınma, bu yol büyük ve güçlü Türkiye yoludur. Türkiye’nin geleceğini, Cumhuriyet’le, Atatürk’le, Türk milleti ile problemi olanlara teslim etmeyeceğiz. Türk milleti en sıkıntılı anlarda titremiş ve kendine dönmüştür.

Artık İYİ Parti’den başka çözüm ve çare kalmamıştır. İYİ Parti iktidara gelecek ve ülkenin yönetimini teslim alacaktır. Geleceğin iktidarının taşlarını döşüyoruz. Milletimiz için çıkış yolu olmaya devam edeceğiz. Bugün burada sadece bir parti binası açmıyoruz, bir okul açıyoruz. Trabzon İl Başkanlığı adeta siyaset okulu gibi faaliyet gösterecektir.

Siyasete yeni yüzler, değerler kazandıracağız. Gençlerimizi ve kendini genç hisseden bütün Trabzonlu hemşerilerimi partimizde siyaset yapmak için partime davet ediyorum. Milletimizin önünü açtığımız bu kutlu yolda, bizimle beraber yürümeye davet ediyorum.”

Whatsapp Image 2024 07 08 At 11.16.37

İYİ Parti tarihi günlerinden birini yaşamaktadır

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın da özetle şu şekilde konuştu: “Bugün Trabzon İYİ Parti tarihi günlerinden birini yaşamaktadır. 31 Mart seçimlerinden sonra fırtınalı havalar esti. Bütün okların İYİ Parti’ye döndüğü esnada, Trabzon’daki dava arkadaşlarım göğsünü siper ederek, aidiyet duygusu içinde davasına sarıldı ve bu anlamda bugün de burada açılışını yapacak olduğumuz binanın tohumları ekildi. Bu fırtınalı süreçte görev alan, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımızı yapmış, şimdi de İl Başkanımız olan Dr. Muhammet Erkan Bey'e teşekkür ediyorum.

İl Başkanımız kısa sürede yönetimini oluşturmuş ve divanını da açıklamıştır. Aynı zamanda, bugün Ortahisar İlçe binamızın da açılışını yapıyoruz. Bu fırtınalı ve İYİ Parti’ye okların çevrildiği dönemde sorumluluk alan Ortahisar İlçe Başkanımız Sayın Kemal Eraydın’a, göğsünü siper ederek bu görevi almış ve kısa sürede yönetimini oluşturmuş olmasından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Yine bu fırtınalı ve okların üzerimize çevrildiği dönemde aidiyet duygusu ortaya koymuş, samimi şekilde davasına inanan ilçe başkanlarıma, ilçe yöneticisi arkadaşlarıma, dava arkadaşlarıma, bütün teşkilat mensuplarına teşekkürü borç biliyor ve sizlerden onlara alkış rica ediyorum.

Whatsapp Image 2024 07 08 At 11.20.39

Ülkemiz iyi yönetilmiyor

"Partimizin kurulduğu ilk günden beri, kuruluşundan bugüne kadar İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıkları yapmış, yönetici arkadaşlarıma, gönül birlikteliği yapmış olduğum dava arkadaşlarıma buradan teşekkürü bir borç biliyorum. Kıymetli hemşerilerim, ülkemiz ne yazık ki iyi yönetilmiyor. Ekonomi çökmüş durumda. Emeklinin, işçinin, memurun, esnafın, çiftçinin hali hepten perişan. Hele hele bölgemizde tarımla ilgili iki ana ürün olan çay ve fındık üreticisinin hali hepten perişan. Çay ile ilgili hem önümüzdeki, hem de bu dönemde fiyatlar açıklanmadan, çay üreticilerimizin memnuniyetini ortaya koymak adına hükümetten ve AK Parti iktidarından talepte bulunduk. ‘Çay üreticilerimizi özel sektöre teslim etmeyin.’ Çay üreticilerimizin, ÇAYKUR'un burada çok önemli aksiyon almasını ve çay üreticilerimizin bütün sorunlarını, dertlerini ve fiyatlandırma politikasının uygulanmasında önemli aksiyon almasını istedik."

Çay üreticileri mağdur edildi

"Ne yazık ki AK Parti iktidarı, 17 lira fiyat vererek çay üreticilerini mağdur etti. Fındık üreticileri için de geçmiş dönemde bu konuyla ilgili araştırma önerileri vermiştik. Hem fındık politikasının oluşmasında hem de fındık fiyatının üreticileri memnun edecek şekilde düzgün bir şekilde açıklanmasını talep ettik. Ama ne yazık ki burada da sukutu hayale uğradık."

Fındık 200 TL olmalı

"Yine soru önergesi hazırladık. Önümüzdeki hafta meclisin gündemine, fındık ile ilgili yaptığımız çalışmaları getireceğiz. Doğu Karadeniz Bölgesi'nde fındık üreticisinin kg başı fındık maliyetinin 130 lira olduğunu tespit ettik. Fındığın fiyatı bu sene 170-200 TL bandında olması gerekir, yani 6 dolar bandında olması gerekir. İktidara baskılarımızı yapmaya, mecliste gündeme getirmeye devam edeceğiz. Fındık üreticisini memnun edecek fiyatın açıklanmasını talep ediyorum."

Emekli, Türkiye’de maaşıyla 20 kilo, Almanya’da 250 kilo et alabiliyor

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Toktaş ise özetle şu ifadeleri kullandı: “Bugüne kadar Trabzon’da partimizin kuruluşundan günümüze emek sarf eden il başkanlarımızı, ilçe başkanlarımızı ve tüm yöneticilerimizi tebrik ediyor, her birine selam ve saygılarımı iletiyorum.

TBMM’nin en çalışkan milletvekillerinden Yavuz Aydın’ın da değindiği gibi Türkiye’nin iki temel problemi var. Birisi ekonomi, diğeri sığınmacılar. Ekonomide çok fazla rakamlara oynamaya gerek yok. İçimizde emekliler var. 10 bin lira ve biraz üzerinde maaş alıyorsunuz.

Ay sonunda maaş aldığınızda hiç bozmasanız, kira ödemeseniz, faturaları ödemeseniz ve köşedeki kasaba gitseniz şöyle bir poşet 20 kilo ya alır ya alamazsınız. Bizi kıskandığı söylenen Almanya’daki Hans, asgari ücreti hiç bozmadan kasaba gitse yanında kamyonet götürmesi lazım çünkü ona 250 kilo et veriyor. Türkiye’nin durumu maalesef bu...

Whatsapp Image 2024 07 08 At 11.41.59 (1)

Anadolu Türk’süzleştirilmeye çalışılıyor

Sığınmacılar... Bugün çocuklarını Orta Doğu ülkesine göndermeyenler, Türkiye’yi Orta Doğulaştırıyorlar. Bu, tamamıyla Büyük Orta Doğu Projesi kapsamında Türkiye’nin, Anadolu’nun Türksüzleştirme projesidir. Bu, Türkiye’nin en önemli beka meselelerinden bir tanesidir. Bu konuda da hep birlikte uyanık olmak durumundayız. Devleti yönetenler, bu konuda üzerlerine düşenleri mutlaka yapmak zorundadır. İYİ Parti kolay kurulmadı, zor şartlarda kuruldu. İYİ Parti’nin kuruluş gerekçelerinin tamamı yerli yerinde durmaktadır. Ülkemizin İYİ Parti’ye ihtiyacı aynıyla devam etmektedir."

Eylül ayına kadar tüm Türkiye’yi gezeceğiz

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, “1,5 ay önce önemli bir kongre yaptık. İYİ Parti bu kadar küçük, oy kaybeden bir partiyse bütün televizyonları açtığınızda akşamları neden İYİ Parti tartışılıyor? Bugün yaz mevsimi olmasına rağmen Trabzon’da merkezin açılışında bulunuyoruz. Bu, Ordu’da da böyle, Giresun’da da böyle... Tüm Türkiye’yi gezeceğiz. Eylül ayına kadar Türkiye’deki teşkilat yapımızdaki eksiklikleri giderdikten sonra İYİ Parti yüzde 4’lerde değil, Türkiye’yi yönetmeye namzet bir partidir.

Önce kendi ayaklarımız üzerinde durabilmek, önce kendi tarifimizi yapabilmek... Nedir İYİ Parti? İYİ Parti merkezdir. Merkez sağdaki ana parti. Merkez sağ tarifi nedir? 1923 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin temel felsefesidir.

İnşallah teşkilatlarımızdaki genel yapılanmayla, Eylül ayına kadar kendimize takvim belirlemek suretiyle tüm Türkiye’yi dolaşacağız. Ondan sonra kademe kademe yükseleceğiz. Trabzon, bizim için her zaman bölgenin lideri olmuşsa, İYİ Parti’nin de o liderliğinin bayraktarlığını yapmış olsun. Partimizi Trabzon’da ve Türkiye’de lider parti haline getirelim. Bu mekanlar onun için var."

 

Konuşmaların ardından İYİ Parti’nin yeni il binasının açılışı yapıldı.

Whatsapp Image 2024 07 08 At 11.41.59Whatsapp Image 2024 07 08 At 11.13.19

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER