İşini bilmeyenler her şeye karşı çıkar!

İşini bilmeyenler her şeye karşı çıkar!

Eski CHP Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Tuncay Demirci, 2025 yılı bütçe görüşmeleriyle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Akçaabat Belediyesi’nin sosyal medya hesabından izlediği görüşmeler hakkında açıklama yapan Demirci, CHP’li meclis üyelerinin temel bütçe maddelerine neden ret verdiğini anlayamadığını söyledi. Demirci “Personel maaşlarının ödenmesi, SSK primlerinin yatırılması ve merkezi yönetimden gelen vergi gelirlerinin bütçe maddelerine neden karşı çıkılır, anlamak mümkün değil.” dedi.

Demirci, bu tür temel konulara karşı çıkmanın ileride daha ciddi konularda muhalefetin ciddiye alınmamasına neden olacağını ifade etti. “Muhalefet, iktidarın olduğu her yerde olmalıdır ama böyle her şeye karşı çıkmak, sizi ciddiye almamalarına sebep olur. Belediye çalışanlara maaş mı vermesin, SSK primlerini mi yatırmasın, yoksa devletten gelen vergi gelirlerini mi almasın?” diye sordu.

Açıklamalarında, CHP’li meclis üyelerine hitap eden Demirci “İşini bilmeyenler ve acemiler neye karşı çıkıp çıkmayacaklarını kestiremediklerinde her şeye karşı çıkar. Sanırım Akçaabat Belediyesi CHP meclis üyeleri de bu duruma düşmüş.” ifadelerini kullandı. Demirci, tanıdığı ve bilgi birikimine güvendiği bazı arkadaşlarının da acemilerin peşine takıldığını belirterek bu durumun hem kendilerine hem de CHP’ye zarar verdiğini vurguladı.

Son olarak "Size oy veren seçmen sormaz mı; personele maaş vermeden, SSK’sını yatırmadan ya da vergi gelirlerini almadan belediyeyi nasıl yönetecektiniz?" diye sorarak eleştirilerini sürdürdü.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Talip akbulut
Talip akbulut - 1 hafta Önce

Bunların ne yaptığı belli değil herhalde şov yapıyorlar

SIRADAKİ HABER