Beşikdüzü’nde Yayla Krizi!

Sınırım içerisinde olmayan hiçbir yere hizmete gitmem.” açıklamaları ilçede tepki topladı. MHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp, Başkan Cahit Erdem’in açıklamalarının hayal kırıklığı yarattığını kaydetti.

Beşikdüzü’nde Yayla Krizi!

Başkan Zip'' En Kısa Sürede Çözüme Kavuşturacağız''

MHP’li Başkan Doğukan Zip, “Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem’in ‘Kimse yayla için yanıma gelmesin, hizmet yollamam’ minvalindeki açıklaması başta şahsım olmak üzere ilçemizde yaşayan tüm yaylacıları sükut-u hayale uğratmıştır.

Yaylacılık bölgemiz için en önemli kültürel değerlerdendir.  Yaylalarımız asırlarca süregelen tarihsel bir sürecin içinde bizlere emanet olan mübarek topraklardır.  Bu şuur ve birikimden yoksun olanların yaylayı kuru bir topraktan ibaret görmesi, hizmet etmeyi külfet sayması gayet doğaldır.

Bu sebepten dolayı; yaylacı vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına MHP’li Gümüşhane Belediye Başkanı ve MHP’li Özkürtün Belediye Başkanı ile yayla yolları ve sorunları üzerine görüşüp vatandaşlarımızın beklentilerini en kısa sürede çözüme kavuşturacağımızı ve kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan Şahmelik, Oğuz, Kızılağaç, Erikbeli otçularımızda horonumuzu dik oynayacağımızı muhataplarına iletiyorum.” açıklamalarında bulundu.

Beşikdüzü’nde Yayla Krizi!

Turgut ''Yaylacılarımızın Hizmetinde Olmaya Devam Edeceğiz''

Başkan Zıp’in açıklamaları üzerine Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut da, “Sayın Başkanım biz her daim yaylacılarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Belediyecilik; dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır. Belediyecilik; gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir. Darda kalanların acil yardımıdır.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER