30 kişi olamayan CHP'de tepkiler!

Eski CHP Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Tuncay Demirci'den 30 Ağustos anmasında 30 kişi olamayan CHP Akçaabat İlçe Başkanlığına sert tepki.

30 kişi olamayan CHP'de tepkiler!

Demirci, İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu'nu isim vermeden hedef alarak "Listeye koyduğu il delegeleri, meclis üyelerini bile 30 Ağustos gibi cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın bu anlamlı gününe getiremiyorsan yapacağın tek bir şey vardır, beceremedim deyip görevi layıkıyla yapabileceklere bırakmaktır." dedi.

SAYSANIZ KAÇ KİŞİ EDER?

Konuyla ilgili haberimizin altına yorumla değerlendirmelerde bulunan Demirci "17 yönetim kurulu üyesi, 16 yedek yönetim kurulu üyesi, 9 meclis üyesi, 56 il delegesi, kadın kolu ve gençlik kolları… Saysanız kaç kişi eder? Bunun sebebini Atatürk sevgisinin olmayışı ya da cumhuriyete bağlılıkta bir eksiklik olarak düşünmemek gerekir." dedi.

MİLLETİN DERTLERİ YERİNE!

CHP’lilerin Atatürk sevgisi ve cumhuriyete bağlılıklarının hiçbir zaman sarsılamayacağını belirten Demirci sözlerini şöyle sürdürdü: "Acemi ilçe başkanı döneminde yapılan belediye başkanlığı ön seçimi, kadın kolları başkanlığı ve en son gençlik kolları başkanlığı seçimlerindeki manipülasyonlar partililerde hayal kırıklığı yaratmıştır. 'Küçük olsun benim olsun' anlayışı salgın hastalık gibidir. Milletin derdi ile dertlenmek yerine, onların sorunlarına çözüm üretmek kendilerine çizdikleri hedefe ilerleyenlerin sonu hep hüsran olmuştur ve aceminin de sonu öyle olacaktır."

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2024, 18:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Merve Aydın
Merve Aydın - 2 hafta Önce

Belediyenin yapmış olduğu etkinliğe en kalabalık gelen siyasi parti Cumhuriyet Halk Partisiydi. Dikkatimi çekti ve bekledim sonrasında onlarda çelenk sunma töreni yaptılar. Kalabalık ve birlik içerisindeydiler.

Mehmet Turan
Mehmet Turan - 2 hafta Önce

Bırakın yalan haber yapmayı adamlar çalışıyorlar.

mehmet kasap
mehmet kasap - 2 hafta Önce

CHP alternatif programına kimseyi getiremedi. chpliler admini akpli olmakla suçluyor komik bir durum sadece osman nuri ile ilgili haberini okusalar yeterli .yazık ne kadar bağnaz adamlar bunlara oy verilmez ilçe emanet edilmez. net. okuma araştırma eleştiriye tahmül yok .

hakkı demirci
hakkı demirci - 2 hafta Önce

chp önce osman kalyoncuyu yedi. bunlara oy verilmez
gizli osman nurici bunlar

SIRADAKİ HABER