Moradoğlu'ndan haleflerine sert tepki!

Moradoğlu'ndan haleflerine sert tepki!

Akçaabat’ta İHH'ya yer tahsisi tartışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Akçaabat Belediye Meclisi'nde İHH’ya yapılan yer tahsisinin CHP’li meclis üyeleri tarafından onaylanması gündeme gelirken, CHP’nin önceki dönem meclis üyelerinin bu tür tahsis kararlarına karşı çıktığı biliniyordu. Eski CHP Belediye Meclis Üyesi Baki Moradoğlu, bu duruma sert tepki göstererek, "Şeriat için bayrak açanlara yer verilmesini asla kabul edemeyiz. CHP’li meclis üyelerinin bu karara onay vermesi partimizin değerlerini inkâr anlamına gelir" dedi. Moradoğlu’nun açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Şeriat için bayrak açanlara yer verilmesini asla kabul edemeyiz. Bunu bir CHP olarak asla kabul etmemiz kendimizi inkâr anlamına gelir. Atatürkçü Düşünce Derneğine bir oda veremeyen belediyenin, şeriat isteyenlere hemen yer vermesi ve bu oylamaya evet oyu veren partili meclis üyelerimi kınıyor ve yazıklar olsun diyorum."

İLÇE BAŞKANI KARARIN ARKASINDA!

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ise kararın arkasında olduğunu "Bahsi geçen bina tahsisi belli bir süre için arama kurtarma faaliyetlerine özel olarak kullanıma açılan bir bina. Arama kurtarma faaliyetleri için bina tahsis edilmesi hususunda olumsuz bir görüşümüz yok. Bu faaliyetleri yapan diğer dernek ve vakıfların da imkanlarının iyileştirilmesinde olumsuz görüşümüz olmayacaktır." ifadeleriyle dile getirmişti.

İHH'YA EVET DİYEN ÇANKAYA "HER ŞEYE EVET DEMEYİZ" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde  CHP Meclis Üyesi Mustafa Çankaya, eski meclis üyelerinin tepkisini de çeken "Siz kendinizi herhalde daha öncelerinden alıştığınız her şeye 'evet' veren bir muhalefet arıyorsunuz ama biz o muhalefet değiliz." sözlerini sarf etmişti. Buradan Çankaya'nın "evet" dediği konulardan biri olduğu ortaya çıkmış oldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2024, 18:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman yetimoğlu
Süleyman yetimoğlu - 2 gün Önce

İnşAllah baki morodaoğlunun başına bir doğal afet gelmez. Bunu arzu etmeyiz. Ama birgün bir doğal afet ile karşılaşır ve ıhh buna yardım eder , hayat kurtarırsa o zaman ıhh ya bir özür borcu olur. Ihh ya öcü gibi bakmaktanta bırakın Türkiye yi dünyaya mal olmuş bir kuruluşun bir çayını içse , neler yaptıklarını görse negüzel olur. Çaya bekleriz. ( Bu ara ıhh üyesiyim .)

Mustafa Samed Okan
Mustafa Samed Okan - 1 gün Önce

Chplilik bir hastalıktır.Bir virüstür.Kemalizm bir narkozdur.Bir inat,bir alışkanlık,bir hobi,bir devirme ve bir cehl-i neticedir...
Neden?
Çünki 60 yıllık ömründe ki bir chp'li,yalan tarih tatminliği ve kolaycılığı ile ucu kapalı dar kalıp şartlanmalar ile ilk baştaki devrimlerin kalibre ayarsızlığına karşı,karşı bir devrim düşünme kapasitesinin ve teorisinin girdabında,(tıpda Ruh kavramının açıklaması yapılmasada),sonlarının Ruh ve sinir hastahanesi olduğunu(komünizmi getirseydiler huzur evi olacaktı) bildikleri için Dünya'ya vesayetsiz ve hür bir şekilde bakamamanın verdiği psikolojik rahatsızlıklarının bunalım acısını,asimile ettikleri Anadolu Türk'lerinden çıkarmaya çalışan,Türk'leri rahat bırakmamakla yeminli muhbirlikleri ile toplasan yarım saatlik bir öykü ile bir araya hala daha toparlanmaya muhtaç,bir asırlık bir vebadır.Ve Profosyonel fırsatçılardır.

SIRADAKİ HABER