Haçkalı yanıyor, Sağlık Müdürlüğü ne yapıyor ?

Klimaların çalışmaması nedeniyle hastanede ciddi sıkıntılar yaşandığı, özellikle ameliyatların bu durumdan etkilendiği ve ertelendiği iddia ediliyor.

Haçkalı yanıyor, Sağlık Müdürlüğü ne yapıyor ?

Hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesiyle birlikte Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’nde klimaların çalışmadığı ve hastane çalışanları ile hastaların zor günler geçirdiği iddiaları gündeme geldi.

Her yıl aynı durum hastanede, klimaların işlevsiz olduğu ve bu durumun çalışanlar, yatan hastalar ve günübirlik gelen hastalar üzerinde olumsuz etkiler yarattığı belirtiliyor. Doktor odalarında ve yatan hasta odalarında vantilatörlerin kullanıldığı ifade ediliyor.

Hastane çevresinden edinen bilgilere göre, klimaların çalışmaması nedeniyle hastanede ciddi sıkıntılar yaşandığı, özellikle ameliyatların bu durumdan etkilendiği ve ertelendiği iddia ediliyor. Hastanenin uzun süredir devam eden ısıtma ve soğutma problemleri nedeniyle Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’nün nasıl bir tutum sergilediği ve çözüm için ne gibi adımlar attığı merak ediliyor.

Hastane yetkilileri, yaşanan sıkıntıların giderilmesi için çaba sarf ettiklerini belirtirken, vatandaşlar ise sağlık hizmetlerindeki bu tür sorunların çözümü için yetkililerden adımlar bekliyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Baki
Baki - 3 ay Önce

Evet kaç yıldır çalışmıyor Allah bu işin sorumlularını o hastanede yatmaya mecbur bıraksın

SIRADAKİ HABER