Otopark Ve Pazar Yeri'nin Temelleri Atıldı

akcabbat belediyesinde otopark ve pazar yeri temeli

Otopark Ve Pazar Yeri'nin Temelleri Atıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi işbirliğinde Akçaabat’ta yapımına başlanan Akçaabat Kapalı Otopark ve Pazar Yeri inşaatının temel atma töreni yapıldı.

Akçaabat Salı (Kadınlar) pazarında yapılan tören Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akçaabat Belediyesi'nin beton atma töreni yapmış olduğu Akçaabat kadınlar pazarının olduğu yer proje tadilatına uğramış durumda.

Daha önceki görsellerde ve ihale şartnamesinde iki kat otopark ve üstü kadınlar pazarı olarak inşa edilmiş olan pazar yeri sessiz sedasız bir kat yok edilerek bir kat otopark ve bir kat kadınlar pazarı şeklinde yer aldı.  Akçaabat Beldiye Başkaı Osman Nuri Ekim:  ''Bu proje hem şehrimizde otopark ihtiyacına katkı sağlayacağı gibi aynı zamanda üzerinde yapılacak olan pazar yeri ile de İlçemiz modern bir pazar alanına kavuşmuş olacak. Yerli üreticilerimizin nezih ortamda ürünlerini satabilecekleri, alışverişe gelen vatandaşlarımızın ise modern bir ortamda alışveriş yapabilecekleri pazar yeri inşaatının ve otoparkın şimdiden İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.'' diyerek konuşmasını bitirdi.

Protokol konuşmalarının ardından hazırlanan platformda butona basılarak temel betonunun dökülmesi başlatıldı ve toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2022, 12:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Con sinov
Con sinov - 2 yıl Önce

Osman Nuri Ekim’i yanındaki sığ kadro yiyecek. Bu kadro aday adayı iken Osman Başkan için demediğini bırakmadı. Ama gel gör ki şimdi onlarla yol yürüyor.
Çok genç yaşta eski başkan olarak anılacak.

SIRADAKİ HABER