Günnar'ın verdiği müjde nerede?

Günnar'ın, Akçaabat’a ve Trabzon’a verdiği söz, hâlen daha yerine getirilmedi.

Günnar'ın verdiği müjde nerede?

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın 2017 yılının başında Akçaabat’a ve Trabzon’a verdiği söz, hâlen daha yerine getirilmedi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının Düzköy ve Söğütlü kavşaklarını onayladığını “bir müjde olarak” duyuran Günnar, kavşaklara da 2017 yılı içerisinde başlanacağını ifade etmişti. Ancak o tarihten bu yana yalnızca Düzköy kavşağında bir değişiklik yapıldı.

Bu çözüm yalnızca o kavşakta trafik sıkışıklığı sorununu çözerken çözümün kalıcı çözüm olup olmadığı ise kamuoyunda tartışılıyor. Söğütlü kavşağında ise henüz bir düzenleme yapılmazken, o bölgedeki sıkışıklık devam ediyor. Gelecek aylarda yaz mevsimiyle birlikte Düzköy kavşağının da kapanmasıyla trafik yükünün Söğütlü kavşağına bineceği tahmin ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 16:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan incehasan
Hasan incehasan - 3 yıl Önce

Takip ve sonuç alma işi rahmetli Mustafa Cumhur un işi, ondan sonra gelenler hangi çiviyi cakmislar merak ediyorum..bu millet artık herşeyin farkında, dalga geçenler dalga geçilecek duruma düşmüşlerdir.. zaman herşeyin ilaci diyelim

SIRADAKİ HABER