Akçaabat Survivor alanına döndü

İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, ilçe yollarının doğal gaz ve yağmur suyu hattı çalışmaları nedeniyle enkaza dönmesi ve günlerdir çözülmemesine tepki gösterdi.

Akçaabat Survivor alanına döndü

Akça TV’nin “Bayram zehir oldu” başlığıyla gündeme getirdiği konuyla ilgili açıklama yapan İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır “Akçaabat turizm sezonun tam ortasında şantiye alanına döndü. İlçemizin birçok eksiği yıllardır bilinmesine karşın, plansızlık ve öngörüsüzlükten dolayı maalesef sınıfta kalmıştır. Trabzon genelinde Ortahisar ve Yomra ilçelerinin gerisinde kalmasının sebeplerinden bir tanesi de budur.” dedi.

HİÇBİR ŞEY YAPILMADI

Mısır açıklamasını şöyle sürdürdü: “Elbette ki son 15 yıldır ilçemizi ilerletmek, geliştirmek adına hiçbir şeyin yapılmadığı gibi son seçimlerde iktidar belediyesi avantajını kullanan yöneticiler geçen bu üç sene boyunca maalesef iktidarın hiçbir gücünden yararlanamamıştır. Sokaklarda arabayla ilerlemek mümkün olmadığı gibi yayaların yürümesi ise Survivor'daki yarışmacılar niteliğindedir.”

ÇÖKMELER VAR

Mısır “Daha yeni yapılan bazı sokaklardaki parke döşemelerinin daha üzerinden hafta geçmesine rağmen çökmeler oluştuğu gözlemlenmiştir. Ve bu sokaklarda elektrik hatların yer altına alınması sağlanmamış birkaç zaman sonra bu elektrik hatların yer altına alınmak için şimdi yapılan bu çalışmaların hepsi olacağını hep birlikte göreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2022, 22:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim misir
İbrahim misir - 2 yıl Önce

Başkanim güzel bir konuya degindin teşekkürler

SIRADAKİ HABER