Akçaabat'ta küfürbaz müdür özür diledi!

Geçtiğimiz günlerde Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurumların müdürlerinin haberleşme grubundaki bir yazışma gündeme oturdu.

Akçaabat'ta küfürbaz müdür özür diledi!

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Keleş’in gruba attığı alan tarama bilgi formu paylaşımına yanıt veren ortaokullardan birinin müdürü “Bu a**** oğlu mevki olarak bizden yukarıda mı da rica ediyor bize?” demişti.

Grup üyeleri küfür içerikli paylaşıma tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından ortaokul müdürü paylaşımını sildi.

Müdür Özür Diledi

Küfürbaz müdür daha sonra bir özür mesajı yayınlayarak, “Değerli arkadaşlar, çarşamba günü Akçaabat Halk Eğitim Müdürümüzün bizlerden istemiş olduğu bir yazının üzerine benim de kendisiyle hiç alakası olmayan, bu olayla hiç alakası olmayan bir paylaşımım oldu.

Bunun müdürümüzün yaptığı paylaşımla ya da kendisi ile ya da sizlerin hiçbiri ile hiçbir şekilde alakası yoktur.

Bu yanlış anlaşılmadan dolayı müdürümüz Hüseyin Keleş Beyden ve hepinizden özür diliyorum. Bu konuyu Hüseyin Bey'e de anlattım.

Kendisinden helallik aldım, özür diledim. Kendileri de özrümü kabul etti. Bu vesile ile Hüseyin Keleş Müdürümden grup önünde özür diliyorum. Saygılarımla.” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Keleş’ini kendisine küfür eden müdürün özrünü kabul ettiği belirtilirken, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün olaya ilişkin soruşturma açacağı belirtildi.

Trabzon'da Küfürbaz Müdür Özür Diledi!

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2024, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER