Paşa Seyis : Bu yolu turizm yolu yapmak istemiyorlar

Kaleönü Mahallesi Muhtarı Paşa Seyis, Hıdırnebi Yaylası’na ulaşımı sağlayan Karaorman Yolu’nun kötü durumuna ve yetkililerin ilgisizliğine sert tepki gösterdi.

Paşa Seyis : Bu yolu turizm yolu yapmak istemiyorlar

Yolda bulunan çukurların yağmur yağdığında büyük göletlere dönüştüğünü belirten Seyis, yetkililerden acil asfaltlama ve onarım talep etti.

Muhtar Seyis, Karaorman Yolu’nun Hıdırnebi Yaylası’na ulaşımda kullanılan en kısa ve önemli yol olduğunu ifade etti. Ancak yolun mevcut haliyle patates tarlasını andıran çukurlar ve su birikintileri nedeniyle ulaşımın büyük sıkıntı yarattığını vurguladı.

Seyis, “Araplar bu çamur yolu tercih ediyorlar. Eğer buradan Arapların gitmemesini istiyorlarsa bu yolu asfalt döksünler yoksa turistler başka taraflara kayarlar. Karaorman yoluna bu kadar muhalif kalmasınlar” şeklinde konuştu. Yolu turizm açısından geliştirmek yerine ihmal eden yetkililere yönelik eleştirisini dile getirdi.

Karaorman Yolu’nun turizm açısından önemini vurgulayan Muhtar Seyis, “Bu yolu turizm yolu yapmak istemiyorlar herhalde” diyerek serzenişte bulundu. 

Seyis, yolun bir an önce asfaltlanarak onarılmasını ve turizme kazandırılmasını istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER