Karayolları soruna kayıtsız kalamadı

Sera Gölü'nün sorununa kayıtsız kalınmadı ...

Karayolları soruna kayıtsız kalamadı

Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahalle Muhtarı Ufuk Can, Sera Gölü’nün çevre ışıklandırmasıyla ilgili yaşanan olumlu gelişmeyi açıkladı. Can, Karayollarının çevre ışıklandırması için Milli Parklar Genel Müdürlüğünden istediği 250 bin TL kira bedelini 60 bin TL’ye kadar indirileceğini müjdeledi. 

Can, “Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu protokol anlaşması gereği Milli Parklarla arasındaki yüksek olan meblağı en son müdürümüzün muhtarlığımızı arayarak yapmış olduğumuz görüşmede en asgari seviye 60 bin liraya kadar indireceğini ve bu konuda gölümüzün ve yolumuzun aydınlatılması için her türlü kolaylığı sağlayacağının müjdesini aldık.” dedi. 

Can, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sera Gölü aydınlatılması için yapmış olduğumuz çalışmalar iyi niyetli şekilde devam ediyor. Öncelikle bu konu için Sn. Milletvekillerimizden Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu’na teşekkür ediyorum. Kurumlarımızdan Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu protokol anlaşması gereği milli parklarla arasındaki yüksek olan meblağı en son müdürümüzün muhtarlığımızı arayarak yapmış olduğumuz görüşmede en asgari seviye 60 bin liraya kadar indireceğini ve bu konuda gölümüzün ve yolumuzun aydınlatılması için her türlü kolaylığı sağlayacağının müjdesini aldık. Kendisine şahsım ve yöre halkı adına teşekkür ediyorum şimdi sıra vekillerimiz daha atak daha heyecanlı gayret ve milli emlak aksa TEDAŞ da diyebiliriz onların da samimi gayretleriyle inşallah bu kanayan yaraya derman olacaklardır gereği neyse yapılıp bu işe son noktayı koyacaklardır.” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2022, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER