Tuncay Demirci, “Belediye Başkanı’nın hazıra konmak alışkanlığı devam ediyor"

CHP Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Tuncay Demirci, Murat Zorluoğlu’nun samimiyetsiz olduğunu İddia ederek, samimiyet örneği olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i örnek gösterdi.

Tuncay Demirci, “Belediye Başkanı’nın hazıra konmak alışkanlığı devam ediyor"

CHP Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Tuncay Demirci, Murat Zorluoğlu’nun samimiyetsiz olduğunu iddia ederek, samimiyet örneği olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i örnek gösterdi.

Sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Demirci, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı’nın hazıra konmak alışkanlığı devam ediyor. Trabzonspor bayraklarını caddeler astırmayan Sayın Belediye Başkanı fark 14 puana çıkınca ve şampiyonluk için rakipsiz kalınca birden Trabzonspor varisi kesildi. Ortahisar Belediye Başkanı yapsa alkışlarım. Çünkü her zaman Trabzonspor’un yanında durdu, bir taraftar gibi deplasman dahil maçlarına gidiyor, 2011 sezonu şampiyonluğu için çok net tavır koyuyor. Zorluoğlu öyle mi? Bekliyor ve nabza göre şerbet veriyor. Bir eleştiri de maça giderken ve özellikle maç dağıldıktan sonra, şehir merkezi dahil şehrin Doğu ve Batı ilçelerine ulaşım konusunda olacak. Allah aşkına buna bir çözüm bulmayacak mısınız?” eleştirilerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2022, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER