İmamoğlu tartışması!

Akçaabat'ta İmamoğlu tartışması...

İmamoğlu tartışması!

İstanbul'da başlayan kar yağışının ardından bazı medya kuruluşlarınca başlatılan "İmamoğlu görevini yapmıyor" tartışması Trabzon'a ve Akçaabat'a taşındı. Akçaabatlı Eski MHP İl Başkanı Nihat Birinci, sosyal medya hesabından "Deprem olur, kayakta. Sel olur, tatilde. Kar bastırır, restoranda. İstanbul İstanbul olalı, böyle başkan görmedi. Hizmet için değil, keyif için başkan olmuş." ifadesini kullandı.

İMAMOĞLU REKLAMI YAPIYORSUNUZ

Bunun üzerine Eski MHP Akçaabat İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Seis, Birinci'nin paylaşımının altına "Geçen hafta çarşamba günü galiba Akçaabat'a yakın tepelere kar düştü, aynı gün elektirik akşam saat 21 sularında kesildi sabaha karşı 3 de geldi, Aksa'yı aradım hava muhalefeti nedeni ile elektirik kesintisi yaşıyoruz dediler. Geçen sene 5 cm kar yağdı dürbinardan Yaylacık Mahallesi'ne araçla gidemedim. Keçiyle koyunun bir hikayesi var da uzun. Özetle başkanım Ekrem İmamoğlunun reklamını hergün yapıyorsunuz sayenizde sevenleri çoğalıyor." yazdı.

İHALE KALMASIN!

Öte yandan İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır ise "İBB ve ABB bir an önce ekmek kuyruğu olan yerlere bekleme çadırları kurun ki ihale size kalmasın." dedi.

ALGI VE KURGU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu da "Bir şehrin algı ve kurgu ile yönetilemeyeceğini bir kez daha gördük.İBB yönetimi ilk ciddi sınavında sınıfta kalmıştır.Her şey çok güzel olacaktı hani." dedi.

YOLUNU AÇAMADILAR

Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Talat Çakmak "İstanbul'un, Ankara'nın yolunu açamayanlar Türkiye'nin önünü açacaklar!" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2022, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER