Akçaabatlılar Vakfı seçimini yaptı.

Akçaabatlılar Yardım ve Dayanışma Vakfı 22. Olağan Genel Kurulu Vakıf Genel Merkezinde yapıldı.

Akçaabatlılar Vakfı seçimini yaptı.

Akçaabatlılar Yardım ve Dayanışma Vakfı 22. Olağan Genel Kurulu Vakıf Genel Merkezinde yapıldı.

Vakıf Merkezinde yapılan toplantıya Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, Eski Milletvekili Ali Kemal  Başaran ,Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik,İş Adamı Şener Pul,Tütünspor Başkanı Haydar Boğuşli,Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Resül Altın, Büyük Birlik Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ayhan Civelek ve sivil toplum kuruluşları başkanlarıve çok sayıda akçaabatlı katıldı. 

Divan Başkanlığını İsmail Topal'ın yaptığı seçimli genel kurulda mevcut başkan Yaşar Erbaşaran yeniden seçildi. Toplantıya katılanların oybirliği ile yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, denetleme kurulunun asil ve yedek üyeleri seçildi.

Akçaabatlılar Vakfı eski Başkanı ve Eski Trabzon Milletvekili Ali Kemal Başaran konuşmasında Vakfa yönelik bazı eleştiriler dile getirsede hazirun tarafında desteklenmedi. Komik olarak değerlendirildi.

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ise genel kurul sonrası hayırlı olsun ziyaretine geldi. 

Vakıf Başkanlığına yeniden seçilen Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

 “ Vakıf olarak geçtiğimiz dönemde önemli işler yapmaya gayret gösterdik. Her gün bir ihtiyaçlı vatandaşa nasıl ulaşabiliriz bunu düşünüp bu yönde yol haritası belirledik. Sağlıktan eğitime, sosyal yardımdan ihtiyaca yönelik yardımlara kadar birçok vatandaşımıza destek sağladık. Her şeyin başı eğitimdir diyerek birinci yıl 110 ikinci yıl 240 öğrencimize burs desteği sağladık. Yardım ve sosyal faaliyetlerimizi arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Öneri ve eleştirilere açığız. Akçaabatlılar Vakfı ailemizi nasıl genişletebiliriz bunun üzerinde durmalıyı. Ülkemizin neresinde olursa olsun Vakfımızın yaptığı işleri duyan veya bu işlerden haberdar olan hemşehrilerimiz bizlere destek oluyorlar. Bizlere destek veren başta Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim olmak üzere katkı sağlayan hayırsever iş insanlarına ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Vakfımızın kutlu misyonu ve kurumsal kimliği doğrultusunda faaliyetlerini artırarak devam ettireceğiz.” 

Akçaabatlılar Vakıfı yeni yönetim kurulu ;

YAŞAR ERBAŞARAN
ADNAN TOPSAKAL
H.BAKİ EYÜPOĞLU
TURHAN BEKTAŞOĞLU
RECEP ŞEN
İ.HAKKI UZUN
OKTAY SEVİM
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
BÜLENT CUMUR
RIZA ÖZER
BEKİR TOPAL
ADEM İNAN
ERDOĞAN NEZİROĞLU
ADNAN ÇELİK
HASAN YOL

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2022, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER