Akçaabatlılar Vakfı öğrencilerle buluştu

kçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran'ın ev sahipliği yaptığı programa Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'de katıldı.

Akçaabatlılar Vakfı öğrencilerle buluştu

Akçaabatlılar Vakfı Bursiyerleriyle buluştu. Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran'ın ev sahipliği yaptığı programa Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'de katıldı.


Ekim Yaptığı konuşmada şunları kaydetti ; "Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından biriyim. Yaşımın genç olmasından dolayı sık sık gençlerle bir araya gelip onlarla sohbet etmeye gayret gösteriyorum. Bugün de Akçaabatlılar Vakfımızın düzenlediği bu programa katılarak sizlerle bir arada olmak istedim. Ben de sizler gibi ilkokulu ortaokulu liseyi Akçaabat'ta okudum. Üniversite eğitimimi Erzurum Atatürk Üniversitesinde tamamladım. Çevre Mühendisiyim. Mezun olduktan sonra kendi şirketimde uzun bir süre Çevre Mühendisliği mesleğimi icra ettim. Şimdi ise doğduğum büyüdüğüm memleketime, Akçaabat'a, Belediye Başkanı olarak hizmet ediyorum. Gençler şunu hiçbir zaman unutmayın ki ulaşılamayacak hedef, üstesinden gelinmeyecek iş yoktur. Yeter ki çok okuyun, çok çalışın çok araştırın. Azimli ve kararlı olun. Ülkemizin geleceği siz gençlerin elinde. Bu sorumluluğunuzu sakın unutmayın. Atacağınız her adımı bu bilinçte atın, vereceğiniz her kararı bu bilinçte verin"

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2022, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER