Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Taşınıyor

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapılan analizler sonucu tehlike arz ettiği için boşaltılmasına karar verildi.

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Taşınıyor
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapılan analizler sonucu tehlike arz ettiği için boşaltılmasına karar verildi. Karar sonrasında yeni emniyet müdürlüğü binası için yer arayışlarına geçildi.
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapılan analizler sonucu tehlike arz ettiği için boşaltılmasına karar verildi. Karar sonrasında yeni emniyet müdürlüğü binası için yer arayışlarına geçildi. Karar sonrasında geçici olarak Yaylacık Mahallesi’nde dolgu alanında hizmet vermesi için prefabrik bina yapılması için çalışmalar başlatıldı. Emniyet müdürlüğündeki bazı birimlerin ise kaymakamlık binasına taşınarak hizmet vermeye başladığı öğrenildi. Yeni Bina Söğütlü’de Yapılacak Öte yandan Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının Söğütlü’de Trabzon Üniversitesi arkasında iki okul arasında bulunan bir kamu arazisine inşa edileceği, Akçaabat’ta mevcut binanın yerine ise inşa edilecek binada sadece karakol hizmeti verileceği bildiridi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2022, 00:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman
Osman - 2 yıl Önce

İlçe merkezinde yer mi kalmadı... Söğütlü de ne alaka... Ayıptır, bu ne düzensizlik ve iş bilmezliktir.... Merkzde kamulastiracak yer mi kalmadı...... Bu ne sahipsizlik ve vurdum duymazlik

SIRADAKİ HABER