IŞIKLAR DERNEĞİ’NDEN MAHALLE OKULLARINA DESTEK ÇAĞRISI

Akçaabat Işıklar Derneği, mahalle sakinlerine yönelik önemli bir çağrıda bulunarak, mahallelerindeki okullara sahip çıkılmasını talep etti.

IŞIKLAR DERNEĞİ’NDEN MAHALLE OKULLARINA DESTEK ÇAĞRISI

Işıklar Derneği Başkanı Mutlu Aktaş tarafından yapılan açıklamada, yakında açıklanacak olan liselere giriş sınavı sonuçlarının ardından nitelikli okulları kazanamayan çocukların Işıklar Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne yönlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Aksi takdirde okulun geleceğinin büyük sıkıntıya girebileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, “Değerli Işıklarlılar. Yaklaşık bir hafta sonra liselere giriş sınavı sonuçları açıklanacak. Nitelikli dediğimiz okulları kazanan çocuklarımız mutlaka olacaktır. Bunların dışında kalan çocuklarımızı kesinlikle Işıklar Çok Programlı Anadolu Lisemize göndermemiz gerekiyor. Aksi takdirde bu okulumuzun geleceği büyük sıkıntıya girecektir. Dini eğitim dahil her türlü dersi çocuklarımız burada da görmektedir. Çocuklarımızı gözümüzün önünde takip etmek varken nerede kiminle olacağını bilemeyeceğimiz bir yere göndermenin hiçbir anlamı yoktur. Okulumuza sahip çıkalım. Eksiği varsa birlikte giderelim” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER