Akça TV | Akçaabat Haber

Sistem tıkandı

SİYASET

İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin katılımıyla İyi Parti Akçaabat’ta bir dizi program gerçekleştirdi. Sivil toplum ve esnaf kuruluşlarını ziyaret eden İyi Parti heyeti, ilçe basınıyla da bir araya geldi.

SİSTEM TIKANDI

Basın toplantısında konuşan Örs, vatandaşların işsizlik, güven, endişe sorunları yaşadığını belirterek “Sistem tıkandı. Bir iş yapılacak herkes Cumhurbaşkanı’nından talimat bekliyor. Bu durumu değiştirmemiz ve ülkenin önünü açmamız gerek.” dedi.

BİRLİKTE YAPTIK

Sonrasında gazetecilerden gelen soruları yanıtlayan Örs “Teşkilatları nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu yanıtladı. İyi Partinin Doğu Karadeniz’de vekil ve belediye kazandığı tek ilin ve hem belediye hem milletvekilliği alınan az sayıda şehirden birinin Trabzon olduğunun altını çizdi. Örs “Bu durumda başarı ortada. Bunu ben tek başıma yapmadım. Bir yanımda il başkanım, diğer yanımda ilçe başkanım. Birlikte yaptık.” dedi.

SAHADAYIZ

Milletvekili Hüseyin Örs, sürekli tüm kadro sahada olduklarını ve vatandaşların dertleri ile yakından ilgilendiklerini belirterek “Biz sahadayız, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bir süre önce de genel başkanımızla da Akçaabat’a geldik. Esnafımızı vatandaşlarımızı dinledik.” diye konuştu.

Yorumlar (1)

Dost 2 Yıl Önce

Hocam acilen ilçe teşkilatınızı yenileyin. Yoksa eski oyu bile alamayacaksınız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.