Akça TV | Akçaabat Haber

Şimdi de boykot tişörtüyle!

SİYASET

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim bu kez boykot listesindeki bir tişörtle görüntülendi.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sonrasında Türkiye'de başlayan İsrail menşeli ve İsrail'in saldırılarını destekleyen markalara yönelik boykot kararında Akçaabat Belediyesi çelişkili davranıyor. Daha önce Akçaabat Belediyesi tesislerinde boykot ürünlerini kaldırdığını açıklayan Ekim başkanlığındaki Akçaabat Belediyesi, geçtiğimiz günlerde sahildeki bir büfede boykot listesindeki dondurma ile satışa başlamıştı.

Kamuoyuna yansıyan bu haberin ardından bu kez de tişörtle görüntülenen Ekim, boykot.co isimli boykot listesini yayımlayan bir platformun, tişört markasını boykot listesine alıp "Filistinli sanatçıyı sansürlediği" ve "Siyonist davaların büyük bağışçısı" ifadeleriyle nitelendirmişti. Esnaf ziyaretinde bu tişörtle görüntülenen Ekim'in yerli ve millî politikalarla uyumu tartışılırken özellikle AK Parti ve muhafazakâr tabanın sahiplendiği bu gibi değerlerle çeliştiği dikkatlerden kaçmadı.

Akçaabat Belediyesinin Filistin için yürüyüş düzenleyip bir yandan da bu tür tutum sergilemesi ise akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.