Akça TV | Akçaabat Haber

Şaşırtan fotoğraflar!

SİYASET

Siyasi partilerin Akçaabat ilçe başkanlıklarının sosyal medya ağlarından paylaştıkları son fotoğraflar görenleri şaşırttı

Siyasi partilerin Akçaabat ilçe başkanlıklarının sosyal medya ağlarından paylaştıkları son fotoğraflar görenleri şaşırttı. İlginç anların kareye yansıdığı fotoğrafların sosyal medyaya taşınmasının dikkatsizlikten olup olmadığı ise bilinmiyor.

Fotoğraflardan ilki Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe’den. İlçe Başkanlığının resmî Facebook sayfasından paylaşılan gönderi, Eski Derecik Belediye Başkanı Ali Ulusoy’un babası Kadir Ulusoy’un cenazesinden. Paylaşımda “Milletvekilimiz Adnan Günnar ve teşkilâtımızla Derecik önceki dönem Belediye Başkanı Ali Ulusoy’un babası Kadir Ulusoy’un cenaze törenine katıldık Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.” yazıyor.

Paylaşılan ilk fotoğrafta İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe’nin gülümsediği görünüyor. Cenaze ortamında ve aynı karede bulunduğu kimsenin gülmediği gözlemlenirken Altıntepe’nin böyle bir fotoğrafının paylaşılması ise “profesyonellikten uzak” bir hata olduğu anlaşılıyor. Şaşırtıcı olanı ise bunu partiden herhangi bir kişinin görüp durumu düzeltmemesi.

Bir diğer paylaşım ise İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır’a ait. Mısır’ın sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün gülerken bir ânı yakalanmış fakat bu fotoğraf Örs’ün “paylaşmayı tercih edeceği” cinsten değil. Örs ve basın ekibinin fotoğrafı görüp görmediği ise bilinmiyor.

Öte yandan MHP’li Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Hasan İncehasan’ın İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır’ın gönderisini beğenmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (1)

salih yılmaz 2 Yıl Önce

İşte kadro . İktidarıyla muhalefetiyle Akçaabat bitmiştir. Sadece Mustafa Bak'ı beğeniyorum. Ak Partiliyim. Cumhurbaşkanlığında Reis'e İlçede aday olursa Mustafa Bak'a oy vereceğim. İyi Parti,Ak parti ve Mhp ilçe başkanları acilen görevden alınmalı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.