Akça TV | Akçaabat Haber

Akçaabat’ta trafik felç oldu

SİYASET

Vatandaşların şikayetlerini yayınlıyoruz , işte O şikayetler

Akçaabat’ta trafik felç oldu. Akçaabat Belediyesi çalışmalarında sınıfta kaldı.

Akçaabat’ta doğal gaz ve yağmur suyu hattı çalışmaları nedeniyle İnönü Caddesi, Helim Topal Sokağı, sahil yolu başta olmak üzere birçok caddede trafik felç oldu. Yaylacık Mahallesinden Akçaabat istikametine gitmek için tek alternatif sahil yolu kalınca trafik adeta kilitlendi.

Vatandaşlar uzun süredir devam eden çalışmalardan şikâyetçi. Özellikle İnönü Caddesi'nin bayrama sarkması ve bir tarla görünümünü aratması ilçeye dışarıdan gelenlerin de tepkisini çekti.

Akça TV'ye konuşan bazı Akçaabatlı vatandaşlar tepkilerini şöyle dile getirdiler:

Ahmet Öztürk: "Akçaabat belediyesi Bayrama bu işi nasıl denk getirdi bilmiyorum ama tebrik ediyorum. Akçaabat’ı toz çamur götürüyor. Doğalgaz ile Osman başkan 3 yıl geçirdi. Seçim yatırımından başka bir şey değil bu. Yazıklar olsun”

Şafak Yılmaz: "Akçaabat Belediyesi sürekli Büyükşehir’i suçluyor, İnönü Caddesi bize ait değil diyorlar ama sosyal medya hesabından İnönü Caddesi'ni yapıyoruz diye gönderi paylaşıyor. Bayram gününe nasıl denk getirdiniz? “

Özer Bayram "Osman Başkanım Akçaabat’ı yönetemiyorsunuz. İlçemiz belediyecilik rezaleti yaşanıyor. En iyi işiniz çöp toplama onun harici çok kötü. Sosyal medyadan algı için sürekli paylaşım yapmakla bu iş olmuyor."

Alihan Şentürk "Akçaabat’ta muhalefetin olmayışı ki özellikle aday çıkarmış İyi Partinin muhalefet yapmaması danışıklı dövüş olduğu düşünüyorum. Onlar da meydanı boş buldu. İstedikleri gibi dalga geçiyorlar.”


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.