Akça TV | Akçaabat Haber

Mağduriyet gündeme geldi mi?

GÜNDEM

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe Akçaabat Devlet Hastanesini ziyaret etti. Ziyaret sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Ancak geçtiğimiz günlerde hastanede yaşanan büyük mağduriyetin buluşmada gündem olup olmadığı bilinmiyor.

Hatırlanacağı üzere hastanenin diyaliz ünitesinde beklenmeyen görüntüler ortaya çıkmıştı. Hastanede tedavileri süren ve oldukça hassas bir dönemden geçen böbrek hastası vatandaşlar 20 günden bu yana servis sıkıntısı yaşıyor. Daha önceden iki servis aracının olduğu öğrenilirken şimdi bu sayının bire düştüğü ve ihtiyacı karşılamadığı belirtildi. Vatandaşlar hastanenin servis aracının yeterli olmayışından ötürü kapı önünde kaldırımlarda oturarak beklemek zorunda kalıyor. Hastane yönetimi konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

Yorumlar (1)

Hasan incehasan 2 Yıl Önce

Çok doğru bir haber yaptınız tebrik ediyorum, böyle güzel bir hastenin klimaları arızalı hastalar bu sıcakta boğuluyor, inşaAllah bi çözüm bulmuşlardır

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.